Despre Magazinul de panouri solare

Magazinul de panouri solare 1q1


1q1.ro Magazinul de panouri solare  apartine firmei   Q SRL Iasi care a fost infiintata in 1991 din dorinta de a aduce inovatia si tehnica la indemana celor care aveau nevoi ce nu puteau fi acoperite de solutiile clasice. Astfel am pus la dispozitia clientilor nostri expertiza noastra in domeniul automatizarii sistemelor electrice si electronice in mica industrie aparuta in perioada post-comunista din Romania. 

      Denumirea societatii Q SRL am ales-o gandidu-ne la calitatea pe care dorim sa o livram clientului, Q fiind initiala de la QUALITY.

      Am dorit sa oferim calitate Indiferent de domeniile relativ diverse in care ne-am dezvoltat de-a lungul celor 28 de ani de existenta: de la comertul si servisarea masinilori de tiparit si copiat, la sisteme de calcul, automatizari pentru mica industrie, service si distributie pentru casele de marcat fiscale, soft pentru proiectare, soft educational pentru mediul universitar, sisteme electrice si electronice de comanda si control, comert cu produse de birotica si papetarie si activitatea noastra cea mai importanta din ultimii aproape 10 ani - importul si distributia de panouri solare termice si fotovoltaice si accesoriile conexe acestei industrii.


         In tot acest timp am cautat sa ramanem in domeniul care ne pasioneaza, cel al tehnicii inovative, pentru a putea raspunde nevoilor tot mai acute in ceea ce priveste ENERGIA.


         Astfel am ales sa ne concentram eforturile in domeniul energiilor regenerabile, a solutiilor alternative de furnizare a energiei, fie ea termica, electrica sau mecanica.

         Am ales sa cautam cele mai bune solutii pentru problemele clientilor nostri si sa le materializam in instalatii de captare a energiei solare si eoliene prin panouri solare, centrale eoliene, automatizari conexe acestor instalatii, inovatii in domeniul generatoarelor eoliene si o continua cautare si educare in acest domeniu.

         Am ajuns azi sa importam panouri solare din China, unde avem relatii excelente cu partenerii nostri, din Germania, Cehia si Polonia. Colaboram totodata cu furnizori pentru echipamente din SUA, Canada, Marea Britanie, Italia, India si Japonia.


         Avem in acest moment cateva mii de panouri solare distribuite catre clientii nostri, sute de sisteme solare montate, zeci de solutii unice in automatizare si programare in domeniul agricol, industrial si rezidential.

         Scopul nostru este sa devenim un reper in domeniul energiilor alternative, al tehnologiilor moderne nepoluante ca solutii la problemele societatii, sa putem puncta cat mai multe probleme rezolvate si cat mai multe alternative de succes la solutiile clasice ineficiente.

         Si ne motivam scopul prin pasiune, discernamant si dorinta de dezvoltare continua intr-un mediu sanatos pentru noi si pentru generatiile viitoare.