Magazinul de panouri solare 1q1.ro
   Ciprian : 0740009965 Vali:0746099991  |  eContact  |  Intrebari frecvente

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite  |  Termeni si conditii

  
  
  
  
 Poze Invertor solar Hibrid IMEON Energy 9.12 Trifazat

 • Poze Invertor solar Hibrid IMEON Energy 9.12 Trifazat
 • Poze Invertor solar Hibrid IMEON Energy 9.12 Trifazat
 • Poze Invertor solar Hibrid IMEON Energy 9.12 Trifazat
 • Poze Invertor solar Hibrid IMEON Energy 9.12 Trifazat
 • Poze Invertor solar Hibrid IMEON Energy 9.12 Trifazat
 • Poze Invertor solar Hibrid IMEON Energy 9.12 Trifazat
 • Poze Invertor solar Hibrid IMEON Energy 9.12 Trifazat
     
Pin It


Invertor solar Hibrid IMEON Energy 9.12 Trifazat

Pret vechi: 22.500 RON Reducere 4%

Pret nou: 21.490 RON

Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

IMEON 9.12, invertorul solar hibrid cu este dedicat sistemelor fotovoltaice trifazate pentru autoproducție cu stocare. Acest invertor hibrid solar, cu puterea sa nominală de 9 kW, este potrivit pentru o casă, o clădire industrială sau un bloc de apartamente. Funcționează în toate configurațiile: Smart-Grid / Off-Grid / Back-Up / Grid.

Energie fotovoltaică de la 4 până la 12 kWp Capacitate de stocare de la 5 la 100 kWh Integrate WiFi și server Web. Compatibilitatea bateriilor litiu-ion. Garanție de până la 20 de ani

CU IMEON: PRODUCI, ADMINISTREZI, STOCHEZI ŞI OPTIMIZEZI PROPRIA ENERGIE
Conectat la reţea (Grid-Tie) / Locaţii izolate (Off-Grid) / Aplicaţii Hibride (Grid-Tie & Off- Grid) / Funcţie de Back-up (UPS) / Smart Grid

Cu peste 5 ani de cercetare-dezvoltare şi mii de proiecte de tip autoconsum şi electrificare a locaţiilor izolate, IMEON ENERGY a conceput invertorul revoluţionar Smart Grid. Acest invertor inteligent oferă o soluţie la
intermitenţa şi fluctuaţiile energiei solare administrând mai multe surse (PV/Baterii/Reţea). În ultimii ani, preţul energiei electrice provenită din reţeaua naţională este într-o creştere continuă, în timp ce costul instalaţiilor fotovoltaice continuă să scadă. Îmbunătăţind eficienţa globală a sistemelor fotovoltaice prin managementul inteligent al acumulatorilor, invertorul IMEON generează un kWh de electricitate din energie solară mai competitiv decât cel din
reţeaua naţională. Invertoarele IMEON sunt capabile să integreze energia solară în infrastructurile electrice existente scutind consumul de energie din reţea în momentele de producţie ridicată şi suplimentând necesarul de energie din acumulatori în momentele de consum ridicat. Soluţiile de autoconsum cu invertoare IMEON redau viabilitatea economică a sistemelor fotovoltaice, făcându-le accesibile tuturor.

Energia solară este nelimitată. În contextul curent de epuizare a resurselor naturale şi creşterea costului energiei convenţionale autoconsumul energiei solare devine din ce în ce mai logic. Echipa IMEON ENERGY a observat de foarte mult timp necesitatea combinării soluţiilor ecologice cu economiile financiare obţinînd astfel o soluţie inovativă care adresează ambele aspecte. Înlocuind funcţiile esenţiale ale ansamblelor sistemelor clasice de energii regenerabile (invertor de reţea, invertor off-grid, regulator de încărcare MPPT, comutator de sursă), invertorul IMEON este conceput a fi cel mai versatil "all-in-one" "smart-grid" invertor disponibil. Acesta nu necesită configuraţii complexe; îşi adaptează funcţionarea analizând în timp real sursele de energie şi tiparul de consum. În centrul instalaţiei, invertorul IMEON direcţionează energia acolo unde este necesară, asigurând un grad de eficienţă ridicat al sistemului solar. Această tehnică denumită “Grid Optimised Storage” (Stocare optimizată cu reţeaua) reduce necesarul capacităţii de stocare, sporind durata de viaţă a acumulatorilor.

SMART GRID
IMEON este soluţia ideală pentru sistemele de producţie a energiei regenerabile cu tehnologii legate sau nu la reţea cu sau fără funcţie de back-up, dedicate în totalitate utilizării inteligente a energiei solare produse pentru o performanâă ridicată. Conceptul tehnic bazat pe microprocesor direcţionează energia de la diferitele surse disponibile (Panouri, Baterii, Reţea) conform condiţiilor de producţie, capacităţii de stocare şi necesarul de consum, prioritizând energia produsă solar şi suplimentând necesarul din baterii sau din reţeaua naţională.

STOCARE OPTIMIZATĂ
"Stocarea Optimizată cu reţeaua" coordonează sistemul de acumulatori solari asigurând încărcarea acestora doar din surplusul de producţie şi descărcând doar pentru a completa un necesar de consum instantaneu. Astfel eficienţa globală a sistemului este îmbunătăţită crescând durata de viaţă a acumulatorilor în acelaşi timp.

ECONOMIC
Nu mai sunt necesare regulatoare de încărcare solare, comutatoare, sau invertoare adiţionale. Sistemul inteligent de management de tip All- in-one al invertoarelor IMEON, ajută la reducerea preţului energiei produse solar până la 30%(1). Funcţia inovativa "Smart Grid" permite reducerea capacităţilor de stocare şi numărului de cicluri ale acumulatorilor.


ALL IN ONE
Invertorul IMEON este conceput pentru toate tipurile de instalaţii solare: locaţii izolate (Off grid), conectate la reţea (On grid/Grid Tie), Hybride (On şi Off Grid). înlocuind toate componentele din sistemele clasice, fiind o soluţie Plug & Play ce simplifică implementarea sistemelor fotovoltaice în acelaşi timp.


REŢEAUA INTELIGENTĂ ŞI ADMINISTRAREA SURSELOR

Invertoarele IMEON administrează multiple surse de energie (Panouri fotovoltaice / Baterii / Reţea) şi direcţionează energia disponibilă spre consumatorii locali, conform producţiei solare şi necesarului de energie total. Fiecare kWh este consumat instantaneu, stocat în acumulatori sau vândut către reţea.

1.Supraproducţie solară:Energia solară produsă este furnizată consumatorilor locali şi sunt încărcaţi acumulatorii. Eventualul surplus de energie este injectat în reţeaua naţională.
2.Subproducţie solară şi consum ridicat:Energia solară produsă este furnizată consumatorilor locali. Necesarul total de energie este completat din acumulatori şi din reţeaua naţională.
3.Fără producţie de energie solară:Bateriile furnizează necesarul de energie. Când se solicită un surplus, acesta este asigurat din reţea.
4.Locaţii izolate, sau cu reţea instabilă:Energia solară alimentează consumatorii locali şi încară acumulatorii. Când producţia solară nu este suficientă acumulatorii asigură diferenţa necesară.

MANAGEMENTUL INTELIGENT AL BATERIEI

Stocare Redusă şi Optimizată

Invertoarele IMEON manageriază inteligent sistemul de stocare prin limitarea ciclurilor. Sistemul utilizează surplusul de producţie pentru a încărca acumulatorii şi îi descarcă doar în cazul în care este necesar un surplus de energie pentru consumatorii locali, reducând astfel capacitatea de stocare necesară şi numărul de cicluri.
Majoritatea sistemelor fotovoltaice Off grid controlează acumulatorii folosind praguri presetate. Folosind compensarea dinamică, invertoarele IMEON ajustează permanent aceste praguri în funcţie de gradul de producţie solară şi consumul local. Suplimentar, avem la dispoziţie două praguri de adâncime de descărcare, în funcţie de disponibilitatea reţelei: primul pentru optimizarea duratei de viaţă a bancului de acumulatori şi al doilea pentru creşterea gradului de autonomie, în cazurile în care reţeaua nu funcţionează. Invertoarele IMEON pot fi configurate pentru a lucra cu diferite tipuri de acumulatori: GeL, AGM, Lithium

Ziua
Producţia energiei solare asigură necesarul consumatorilor locali. Surplusul de producţie este stocat în acumulatori pentru a evita pierderea energiei. În cazul unui eventual surplus, acesta va fi injectat în reţeaua naţională.
Seara
Producţia de energie solară este scăzută iar acumulatorii asigură compensarea necesarului de energie solicitată de consumatorii locali din surplusul stocat în timpul zilei. Dacă este necesar invertorul poate asigura un surplus şi din reţea.
Noaptea
Invertorul asigură necesarul de electricitate local din bancul de acumulatori. Dacă este necesar invertorul poate asigura un surplus şi din reţea.
Reţea defectă
Functia de “Back-Up” a invertorului IMEON asigură necesarul de energie a consumatorilor în cazul în care reţeaua este în avarie sau lipseşte(1). Aceasta funcţie asigură operarea anumitor consumatori vitali în orice situaţie.

EFICIENŢĂ OPTIMIZATĂ
Gata cu instalaţiile complicate care trebuie studiate şi dimensionate! Invertorul IMEON îţi ajustează parametrii alegând cea mai bună soluţie de optimizare a energiei. Sistemele ce utilizează invertoare *.&0/ reduc preţurile energiei solare cu aproximativ 30%(1) comparativ cu sistemele tradiţionale de tip Off Grid prin optimizarea utilizării ciclice a sistemului de stocare. Prin stocarea surplusului de energie se îmbunătăţeşte eficienţa sistemului şi totodată gradul de autosuficienţă.

CUPLARE INOVATIVĂ A FAZELOR

Cuplarea Fazelor
Soluţia IMEON este o combinaţie de inovaţie şi tehnologie. Cuplarea fazelor este un concept utilizat în sistemele care pot opera cu mai multe surse de energie. Nu mai este necesară comutarea manuală sau automată care de obicei duce la micro întreruperi de energie. Sistemul de cuplare a fazelor rezolvă problema fluctuaţiilor sau penelor de curent garantând o tensiune stabilă şi continuă către consumatori.

Putere Dublă la ieşire
Când reţeaua este disponibilă, invertorul IMEON permite dublarea puterii sale de ieşire. Ca exemplu, IMEON 3.6 poate furniza 6kW astfel: 2kW - Energie produsă instantaneu de
panourile fotovoltaice, 1kW din bancul de acumulatori şi suplimentar 3kW din reţeaua naţională. Astfel nu mai este necesară modificarea tablourilor de distribuţie locale sau instalarea de Switch-uri de transfer automate sau manuale, atât timp cât instalaţia este dimensionată corect.

MONITORIZARE INTELIGENTĂ
Sistemul pune la dispoziţie informaţii în timp real, inclusiv selectarea surselor de energie, astfel încât utilizatorul poate oricând să viualizee şi să intervină asupra sistemului pentru a optimiza consumul de energie.
IMEON este un invertor inteligent şi comunicativ

Monitorizare constantă a instalaţiei Display LCD ergonomic Interacţiune în timp real
Alerte vizuale în caz de avarie
Comunicaţie RS232/USB şi Ethernet/IP (opţional)
Monitorizare şi control la distanţă

Utilizatorul poate verifica sistemul local sau e la distanţă (prin internet) folosind soft-ul de monitorizare (USB/LAN). Totodată este posibilă şi configurarea sistemului să trimită anumite informaţii prin e-mail sau SMS. Schimbările de configuraţie pot implica modificări de ordin tehnic (baterii, reţea, etc.). Sistemul permite monitorizarea permanentă şi poate informa utilizatorul în ceea ce priveşte anomaliile întâlnite.

Cu un display LCD ergonomic, utilizatorul poate verifica parametrii de funcţionare în orice moment. O varietate de parametri pot fi consultaţi într-o manieră simplă şi intuitivă: Producţie solară instantanee şi consum, gradul de încărcare- descărcare a acumulatorilor, utilizarea reţelei, etc.


CALITATE ŞI SECURITATE
Conceptul şi designul Francez de înaltă calitate garantează o instalare sigură şi un grad de mentenanţă redus. Conectarea la panourile solare, la reţeaua electrică şi la bancul de acumulatori se face prin intermediul conectorilor speciali de tip “Plug-&-Play” evitând astfel contactul direct şi simplificând procedura de instalare. Invertoarele IMEON sunt certificate în conformitate cu standardele Europene (EC) şi conform standardelor intenaţionale, asigurând un nivel maxim de performanţă, stabilitate şi siguranţă. Produsele IMEON sunt garantate 5 ani cu posibilitatea de extindere până la 10 ani.

Date tehnice :

GRID AC (ON-GRID & OFF-GRID)
Rated output power 9000 W
Maximum output power (3 sec) 12000 W
AC voltage / Frequency (input & output) 3/N/PE; 230/400 Vac (±15 %) / 50 Hz, 60 Hz (±5 Hz)
Nominal output current 13 A / phase
Maximum input current 17,5 A / phase
Feed in to grid Programmable (yes by default)
Energy consumption priorities Programmable (PV / Storage / Grid) SOLAR INSTALLATION Maximum input power Up to 12 000 Wp (1)
Number of MPPT inputs 2
MPPT voltage range 380 V – 750 V
Maximum input current 2 x 18 A
Maximum input voltage 850 V
Maximum efficiency DC to AC : >95,5% (94,5% EU) BATTERY & CHARGE DC nominal voltage 48 Vdc
Maximum discharge current 200 A
Maximum charging current 160 A
Type of batteries Lead-acid, Lithium(2)
Charging curve 3-phase (Bulk / Absorption / Float)
Maximum efficiency PV -> batterie : >94% / Batterie <–> AC : >93%
Battery charge Programmable (threshold / timing: multiple range by AC Grid)
Battery discharge Programmable ( 2 thresholds according to grid availability)

GENERAL
Dimensions (w x h x d) 580 x 800 x 240 mm / 22.85 x 31.5 x 9.45 inch
Protection category IP 20 (indoor installation)
Weight 46 kg
Technology TL (transformless)
Operating mode Smart grid / Back up – UPS / Off grid / On grid / VPP Ready
OS / Processor OS: Linux Debian 8.7 Jessie – CPU: ARM Cortex (Texas Instrument) 32 bits
RAM : 8 GO of storage – Artificial Intelligence Inside – IOT Ready
I / O Connectors Wifi 802.11 b/g/n 2.4 GHz – 2 USB 2 – 1 Ethernet IP
1 CAN bus – 2 RS485 – 1 relay 230 V 16A
4 analog inputs : 1 temperature probe – 3 electrical measurements
Conditions of use Humidity level: 0 to 90% without condensation
T°C : -20 to + 50°C, degressive power >40°C (15W/°C)
Compliance EN 62109-2 / EN 62109-1 / EN 62040-1 / DIN V VDE V 0126-1-1 (+VFR2013) / VDE-AR-N 4105 / EN 50438 DIN VDE V 0124-100 / Synergrid C10/11 / TF3.2.1 / AS4777.2 / AS4777.3 / NRS 097-2-1 / G83 / RD 1699
Guarantee 10 years (3) / Extension to 20 years (optional)

Ciprian : 0740009965 Vali:0746099991 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Hibrid Solar Incarcator Invertor Retea

Producator: IMEON Energy