Ciprian : 0740009965 Vali: 0746099991  |  eContact  |  Intrebari frecvente

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Panou solar nepresurizat cu boiler inox 200 l si 20 tuburi

     
Pin It


Panou solar nepresurizat cu boiler inox 200 l si 20 tuburi

Pret vechi: 2.150 RON Reducere 10%

Pret nou: 1.935 RON

Disponibil in 10-20 zile de la comanda

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Panou solar nepresurizat cu boiler inox 200 l si 20 tuburi

Panou solar integrat nepresurizat cu  boiler  inox 200 litri 20 tuburi vacumate  diametru 58 lungime 1800 vas asistent tank inox 8 litri cadru otel galvanizat
In cazul folosirii sistemului nepresurizat (gravitational), apa intra in contact direct cu partea interioara a tubului vidat, sistemul functionand pe principiul termosifonarii ce se traduce printr-o circulatie gravitationala a lichidelor, cele cu densitate mai mica (mai fierbinti) ridicandu-se la partea superioara, respectiv in boiler, iar cele cu densitate mai mare (mai reci) coborand in tubul vidat.
Ca pozitionare panoul se amplaseaza cat mai sus (in comparatie cu ultimul punct de consum) pentru a crea diferenta de presiune necesare intre punctul de iesire al apei calde din boiler si punctul de consum (lavoar, cada, etc.).


Apa calda circula astfel de la boiler spre punctul de consum prin principiul caderii libere. Atentie!
Se vor evita traseele orizontale, acestea reducand semnificativ debitul la punctul de consum.
La partea superioara a boilerului, se afla asistant tank-ul care functioneaza pe principiul vasului cu flotor; prin intermediul lui se realizeaza umplerea boilerului cu apa rece, impiedicand formare presiunii in boilerul cand acesta se umple cu apa; totodata elimia si surplusul de apa cand aceasta incepe sa se incalzeasca (implicit sa isi mareasca volumul).
Astfel sistemul se prezinta intr-o forma relativ minimalista, avand o intrare de apa rece (de la reteaua dumneavostra de apa rece), o iesire de apa calda menajera (conectata la reteua interioara sanitara), si un punct de golire aflat la partea inferioara a boilerului finalizat cu un robinet de golire.
Acest robinet se lasa inchis pe tot parcursul utilizarii sistemului solar (ce coincinde cu perioada calda a anului), prin intermediul lui urmand a se goli instalatia in perioada rece; apa ramasa in tuburi se va evapora prin intermediul asistant-tank-ului datorita caldurii captata de tuburile vidate.

Iti doresti un panou solar #nepresurizat pentru apa calda ? Alege din gama de #panuri solare #nepresurizate !Panoul Solar Nepresurizat (atmosferic) cu tuburi vidate este un incalzitor solar care lucreaza prin termosifonare si care contine un boiler de depozitare a apei

Ciprian : 0740009965 Vali: 0746099991 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:30

 


Detalii produs


Categorie: Panouri solare nepresurizate

Producator: Ruty Energy Co., LTD

Ruty Energy Co., LTD
Ruty Energy Co., LTD producator de panouri solare termice pune accentul pe calitate și servicii. Până în prezent, acest grup a primit un număr de certificate, cum ar fi CCC, CE, UL, ISO9001, ISO14001 și așa mai departe.

  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?